Vent venligst et øjeblik

Vi henter information om din ejendom


Det tager et øjeblik

Vi sender din afvigelse


Det tager et øjeblik

Sådan opretter du dig som kontaktperson

Du er ved at oprette dig som kontaktperson for affald på en ejendom. Hvis du ikke er ejer af ejendommen, skal du være godkendt af ejeren/ejerne, bestyrelsen eller gårdlauget før du opretter dig. Det betyder, at du må tage beslutninger om affald på ejendommens vegne.
Du kan være beboer, der er udpeget til at være kontaktperson for madaffald eller til at holde styr på affaldsordningerne generelt. Du kan være ansat til at være kontaktperson for madaffald eller til at administrere affaldsordningerne generelt.
Hvis du er i tvivl, om du må være kontaktperson for affald, så skal du kontakte ejeren/ejerne, bestyrelsen, gårdlauget eller administratoren af ejendommen.

Hav følgende parat

  • Du skal have dine kontaktinformationer parat: navn, adresse, telefonnummer og mail.
  • Du skal kende ejendommens adresse: den adresse du normalt bruger i selvbetjeningen. Har du ikke brugt selvbetjeningen før, så kig i Tømmekalenderens Overblik og vælg den adresse, som restaffald er placeret på.
  • Du kan vælge at være kontaktperson for madaffald, kontaktperson for ejendommens affaldsordninger eller begge dele. Læs mere nedenfor.
  • Du får en mail, hvor du skal bekræfte din oprettelse.

Mere information

At være kontaktperson betyder, at man må tage beslutninger om affald på ejendommens vegne. Der findes to typer kontaktpersoner:

  • Kontaktperson for madaffald
  • Kontaktperson for alle ejendommens affaldsordninger

Du må gerne være kontaktperson for begge dele.

Kontaktperson for madaffald

Når du er kontaktperson for madaffald, må Kommunen kontakte dig angående den nye ordning for madaffald. Du kan bestille madaffaldsposer til hele boligforeningen.
Du kan se mere om madaffald på https://www.frederiksberg.dk/madaffald

Kontaktperson for alle ejendommens affaldsordninger

Når du er kontakt for alle ejendommens affaldsordninger, må Kommunen kontakte dig angående den generelle drift af jeres affaldsordninger. Du kan desuden kontakte Kommunen og bestille ekstra ydelser, afhenting af affald og tilpasse jeres affaldsordninger eller tilmelde nye affaldsordninger.

Vil du oprette dig som kontaktperson?

Start